Tradisjonsrikt firma med lang erfaring
Om oss
Vann & Varme AS er et rørleggerfirma som ble etablert i 1978. Målsettingen er å være den ledende rørleggerbedriften i Harstad og omegn. Dette innebærer en sterk satsing på kompetanse som er tilpasset kundens krav og behov, blant bedriftens 25 ansatte.

Bedriften skal for våre kunder og samarbeidspartnere fremstå profesjonelt og kunne være en problemløser. Dette innebærer at vi sikrer oss en levedyktig utvikling som gir kundene trygghet for leveransen gjennom hele produktets levetid. Vi har fem personer tilgjengelig med offshoresertifikat, og vi har tidligere utført flere rørleggeroppdrag offshore. Innen bygg og anlegg kan vi referere til mange rørleggeroppdrag, store anlegg og selvsagt mindre oppdrag innen sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg.

I tillegg utfører vi sanitær- og varmeanlegg ombord i nybygg, skip/offshore, og ombygginger/rehabiliteringer innen nevnte kategori. Vi behersker også installering og planlegging av RSW anlegg ombord i fiskefartøy.

Vann & Varme AS har et ønske om å gjøre arbeidene rett første gang. Kvalitetssikring er derfor viktig i bedriftens system.

Vi benytter AutoCad samt MagiCad for prosjektering av mindre oppdrag og for å lage egne tegninger. Dette forbedrer dokumentasjonen.

Kompetanseutvikling i bedriften er viktig, både i administrasjonen og blant rørleggerene.